Hakkında

Şüpheci Melek, eleştirel akıl yürütme ve bilimsel bilgiye değer veren, ne kadar rahatsız edici olursa olsun, doğru ve objektif bilgiyi savunan birisidir.

Bu blog’da günlük hayatta işinize yarayabilecek, ya da yaramasa bile düşünce şeklinizi etkileyip, hayatınızın genelindeki kaliteyi yükseltebilecek (ya da endişelenmenizi sağlayabilecek) bilgiler bulunmaktadır.

Bu blog’un amacı, bir gruba ya da kişiye sırf hakaret etmiş olmak için hakaret etmek, damarına basmak, fitne çıkarmak değildir. Bununla beraber blogda bulunan bazı bilgilerin, bazı değer yargılarına göre hakaret, günah, saldırı ve benzeri olarak algılanması kaçınılmazdır. Eğer alınıyorsanız bu benim sorunum değil, sizin sorununuz.

Okuduğunuz yazıların 100% doğru olduğunu garanti etmiyorum, ve sizlere okuduğunuz her kelimeden şüphe duyup kendi araştırmanızı yapmanızı tavsiye ediyorum. Yazıları yazarken olabildiğince çok kaynağa başvurup elimden gelen en iyi şekilde gerçekleri sunmaya çalışıyorum, ancak elbette hata yapma olasılığım yüksek. Bu türden hatalar yakalar, ve kanıtlarıyla bana sunarsanız her türlü değişikliği memnuniyetle yapar hatta size kahve ısmarlarım.

<<Önemli değişiklik >>

Yorum özelliğini sorumlu bir şekilde kullanmanızı rica ediyorum. Lütfen yorumlar kısmını yazılarla ilgili yorumlarınızı iletmek için kullanınız. Yorumlar kısmının karşılıklı tartışma-atışma-hakaret için kullanılmasına izin vermeyeceğim gibi legal sonuçlara yol açabilecek yorumları içeriğinden bağımsız olarak (ne kadar uzun yazmış olursanız ne kadar uğraşmış olursanız olun) sileceğim. Sırf internettesiniz diye normalde bir insanın yüzüne söylemeyeceğiniz bir şeyi söyleme hakkınız doğmuyor. Eğer derdinizi sağlam argümanlarla sunamıyorsanız hiç bir şey yazmayın. Bir şey yazmadan önce lütfen şu yazıyı inceleyip yazacağınız şeyi kendiniz değerlendirin. Bunun haricinde ifade özgürlüğüne sonsuz saygım var, aynı fikirde olmasam da hiç bir yazıya sansür uygulamayacağım.

Blogda yorumlar kısmında, hiç bir ekleme yapmadan olduğu gibi copy paste yapacaksanız, link veriniz. tl;dr olmasın.
Eğer alıntı yapacağınız yazının içerisine bolca yorum girecekseniz lütfen fazla uzatmamaya çalışın.

<<hatırlanmasında fayda olan anayasa  maddeleri>>

VI. Din Ve Vicdan Hürriyeti

Madde 24

Herkes, vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.

Kimse, ibadete, dini ayin ve törenlere katılmaya, dini inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dini inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz.

Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasi veya hukuki temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasi veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal sayılan şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz.

VII. Düşünce Ve Kanaat Hürriyeti

Madde 25

Herkes, düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir.

Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.

VIII. Düşünceyi Açıklama Ve Yayma Hürriyeti

Madde 26

Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.

IX. Bilim Ve Sanat Hürriyeti.

Madde 27

Herkes, bilim ve sanatı serbestçe öğrenme ve öğretme, açıklama, yayma ve bu alanlarda her türlü araştırma hakkına sahiptir.

<<>>

Şahsıma ulaşan ve fiziksel şiddet tehdidi olan e-postaları yayınlama hakkım ve kanuni yaptırıma başvurma hakkım saklıdır.

Sitedeki yazıları kaynak göstermek şartıyla, başka yerlerde değişiklik yapmadan yayınlayabilirsiniz. Değişiklik yapmak istiyorsanız lütfen irtibat kurunuz.

Facebook’taki ve internetteki diğer “Şüpheci Melek” blogları ya da sayfalarının benimle ilgisi yoktur. Sahibi kimdir, nedir, tanımam bilmem. Yazdıklarından ya da paylaştıklarından sorumlu tutulamam.

Bana doğrudan ulaşmak için lütfen alttaki formu kullanınız. Cevap istiyorsanız çalışan bir email adresi kullanmanızı tavsiye ederim.

 

One thought on “Hakkında

  1. Merhaba sizinle konuşmak istediğim ve sormak istediğim Bi kaç soru var fikriniz almak istiyorum bana mail adresimden ulaşırsanız sevinirim

Leave a comment