Mesele tabi ki çocuk değil, Mesele İslam

Tabi ki mesele İslam.

İslam olmadan bu kadar insanın 6 yaşında bir çocuğun tecavüzüne sessiz kalamaz. İyi insanların kötü şeyler yapması için din gereklidir.

İslam, Kuran’da pedofiliye hem izin verir hem de şartlarını düzenler. Kuran’da izin verip düzenlediğini de sünnet ile teyit eder.

Kuran, pedofiliye nasıl izin verir?

Kuran’da boşanma ile ayetler boşanma ile ilgili kuralları düzenler.

Bakara 228 – Kadınların boşanırken 3 aylık (3 regl döngüsü) bekleme süresini (iddet) belirler.

Ancak Ahzab 49’da “eğer onlara dokunmadı iseniz beklemeye gerek yoktur” der. Yani 3 aylık iddet süresinin gerekli olması için seks yapılması gerekli.

Peki “hem seks oldu, hem de adet görmeyen kadınlar var, bu durumda ne yapacağız?”

O zaman da Talak 4 imdada yetişiyor. “Kadınlarınızdan artık adetten kesilmiş olanlarla henüz adet görmemiş bulunanların iddet (bekleme süre)leri, -eğer şüpheye düşecek olursanız (bilin ki- |üç aydır. Hamile kadınların bekleme-süresi ise, yüklerini bırakmaları (ile biter). Kim Allah’tan korkup-sakınırsa (Allah) ona işinde bir kolaylık gösterir.”

Talak 4’teki “henüz adet görmemiş” ifadesini “hiç adet görmemiş” olarak çevirip, bunu da “tıbbi sebeplerle adet görmeyen kadınlar” olarak algılayan, böylece “yaşı çok küçük olduğu için henüz adet görmemiş” problemini yok saymaya çalışan meal’ler ve tefsirler bulunmaktadır.

Muhammed’in Ayşe ile 6 yaşında evlendiği, 9 yaşında ilişkiye girdiğine dair hadisler sahih olarak görülmektedir.

Talak 4’ün Kütübi Sitte’deki açıklaması da “henüz adet görmemiş” şeklindedir.

Bazı İslami apolojistler, “evet henüz adet görmemişe nikah yapılır ama İslam, bir müminin zarar göreceği bir şeye izin vermez bu sebeple nikah ayrıdır, ilişki ayrıdır, nikah olabilir ancak ilişki için ruhen ve fiziken hazır olunduğu yaşa kadar beklenmelidir” şeklinde bir açıklama getiriyor.

Daha önce de sordum, yine soruyorum zira tatmin edici bir açıklama asla gelmedi.

İslam’da, alkol almak haram. Tereddüt yok.

Put yapıp tapmak haram. Tereddüt yok.

Kan içmek haram. Tereddüt yok.

Domuz eti yemek haram. Tereddüt yok.

İslami usulle kesilmemiş hayvan yemek de haram. Tereddüt yok.

Zina haram. Tereddüt yok.

Homoseksüel ilişki haram. Tereddüt yok.

Gel gelelim mevzu pedofiliye geldiğinde eeee ööö islam kimseye zarar gelmesine izin vermez de bilmem ne… sürüyle kıvırtma.

Arkadaşım sizin tanrınız net bir şekilde “18 yaşından önce evlenmek yasaktır” yazmayı akıl edememiş mi? Bugün alkol almayan, domuz yemeyen, zina yapmayan, homoseksüel ilişkiye girmeyen hacılar hocalar ne hikmetse pedofiliye sarmış durumda.

Ben tanrı olsam, insanların barış içinde güzel yaşamlar sürerek yaşamasını sağlayacak bir kural kitabı göndermeye niyet etsem en başa kocaman harflerle “asla çocuklarla evlenmeyin, çocuklarla cinsel ilişkiye girmeyin” yazarım. Yani domuzu alkolü falan yazan allah çocuk tecavüzünü yasaklamayı akıl edemiyor, bu gariban cemaat nedense 1400 yıldır sürekli “pedofili olaylarını nasıl örteriz”le uğraşmak zorunda kalıyor.

Hani islam kolaylık diniydi? Dünya üzerinde pedofiliyi örtmek ve meşru göstermek kadar zor ikinci bir iş düşünemiyorum açıkçası.

2 thoughts on “Mesele tabi ki çocuk değil, Mesele İslam

Leave a comment