İslami Forum’da benden bahsediyorlar

Siteme gelen linklerin nereden geldiğini takip etmek gibi bir alışkanlığım var. *

Bugün bir kaç kere “islamiforum.com” sitesinden bloga ziyaretler olduğunu gördüm. Foruma gidip baktığımda gördüklerim epey eğlenceliydi:

Bu saygısız kendini bilmez soysuzların İslama saldırdığı sitenin kapatılması için müslümanlar olarak bişeyler yapalım arkadaşlar.
……… (sanırım burada blogumun linki vardı ama ya üye olmadığımdan ya da silindiğinden görünmüyor)
bu siteyi bilgi ihbar internet suçları sitesine aşağıda linki var şikayet edip kapatılmasını sağlayalım.

http://www.ihbarweb.org.tr/index.html

Buna cevap olarak gelen mesaj:

bu şahısları muhatap almaya değmez,çünkü üç ,beş çapulcu,Allah CC.hidayet versin onlara.

Ve en son mesaj:

Bu siteler her zaman var , her zamanda varolacak, onların reklamını yaparak , üyelerin girişini sağlayarak farkında olmadan onlara hizmet etmiş durumunda bile oluruz.

Kafa bulandırma adına her türlü ince çizginin en maximum şekilde işlendiği bu sitelerle hiç bir şekilde ilgilenmenin faydası yokdur.

Müslümanların ilerleyememesinin altında yatan sebeplerden birisi, eleştiriyi kaldıramaması ve eleştiriyle gelecek olan gelişimden faydalanamamasıdır. “İslama saldıran siteyi kapattıralım” mentalitesi de bunun açığa vurulmasıdır. “Madem kafam cevap vermeye basmıyor, bari kapattırayım”. Kapattır? Ne olacak ki? Reklam gelirim yok ki? Bana bir zararı yok. Siteye girmek isteyenler zaten girecekler. Yurt genelindeki İnternet kullanıcıları zaten Youtube’a vs girmeye çalışırken proxy nasıl kullanılır, DNS ayarı nasıl yapılır vs gibi şeyleri gayet iyi öğrendiler. Girmek isteyen yine girer.

Kafa bulandırmakla suçlamış beni bir diğer yorumcu. Kafaların bulanmasından korkanların niyetlerinin ne olduğunu tekrar etmeme gerek yok. Hayatlarını koyun gibi anlatılan masallara inanarak ve bu masallara inanmayanları lanetleyerek geçirmek isteyenlere ve bunu bir erdem sanan kişilere zaten bir şey anlatmam çok zor. Zaten bilmediğimiz bir şey anlatmıyor bu ufak olay bize. İslam’da ifade özgürlüğüne ve akıl yürütmeye veril(me)yen önem ve kıymeti gösteriyor.

Bu arada bilginiz olsun, ihbarweb’e daha blogum defalarca şikayet edildi. Neyse ki ifade özgürlüğü hala kanunlarla korunmuş durumda.

*Merak edenler için not, bu linkleri takip ederken proxy sunucusu kullanıyorum o yüzden ziyaretlerimden beni bulmanız zor 🙂

19 thoughts on “İslami Forum’da benden bahsediyorlar

  1. Yalnız Dikkatini çekti mi? Seni şikâyet eden elemanın daha ilk mesajı olmuş bu şikayet.

    El insaf yani; Adam sadece seni şikayet edip milleti gaza getirebilmek için foruma üye olmuş. Pes! XD

    ilk cevabı veren anlaşılan 1500 küsür mesajla forumun gediklisi, 3. cevabı yazan da admin. Ama bi yandan da takdir ettim son 2 mesajı. İspiyoncunun niyetine uymayarak gaza gelmemiş, ve seni Allah’a havale etmişler. Bu da bişey.

    Birileri bu insanlara dünyadaki her kavramın eleştirilebir olduğunu ve eleştiri ile hakaret arasındaki farkları öğretse iyi olur.

    Tipik “…Ühü, ühü mağduruz…kapatın şunları…” ayakları…. 🙂

  2. @Şüpheci Melek

    Bir de bana soysuz demiş. Belki benim soyum Danimarka Kraliyet ailesine dayanıyor? 🙂

    :D:D:D:D Bu çok iyiydi…

  3. @jagum

    ispat yükümlülüğü doğmasın şimdi , en iyisi sen soysuz latifen le kal.

    Gerçekler karşısında saldırganlık durumları… 😀 İncelenmesi gereken psikolojik bir durum saptaması var burada… 😀

    SOysuzluk ya da Danimarka Kraliyet Ailesi ile ilgili gerçeklikten bahsetmiyorum. Blog sahibinin yazılarını hazmedememenin vermiş olduğu bir saldırganlığınız gözlemleniyor. 😀 Aman dikkat… Keskin sirke küpüne zarar… 😀

    • Evet aile resmimizi asayım madem:

      Sağdan sola : Henrik dayı, Margrethe yenge (2. Margrethe, Kraliçe), Prenses Marie, yanındaki de kayınbiraderi kuzen Prens Frederik. Soldaki yaşlı hanımla bey de aile ahbaplarımız olsa gerek, ben tanımıyorum.
      Ben de resmi çekiyorum ondan karede yokum :).

  4. allahı kabul etmemeyi müslümanlığa saldırı olarak görüyorlar,ama inandıkları allahın,incil olarak dönderdiği kitaba inananlara yani allaha inananlara da kafir diyorlar,bir başkasının inancını eleştirirken ,mantıklı eleştirilere tahammül edemiyorlar,saygı saygı diye aglayıp karşı tarafa bırakın saygı göstermeyi şiddet uyguluyorlar,inandıkları dince günah olan haksız kazancı da yapıyorlar,çıkar ilişkilerini sakal bırakarak,türban takarak sınıflandırmaya da utanmıyorlar,erkek arkadaşı var diye bacılarını keserler veyahut psikolojik baskıyla yıldırırken kız arkadaşlarıyla anal sex de yapıyorlar…böyle deyince kimmiş o yalan bunlar deyip dince günah olan yalanı da söylüyorlar….

    umarım bir gün herkes bu düzmece sistemi sorgular ve insanlığı yükseltecek degerlere ulaşır….

  5. Utanmasalar cizye isteyecekler. (Gerçi ellerinde güç olsa, yapmayacaklarına kuşku yok. )

    Hatta şunları bile yaparlar:

    1-Bizleri acımadan öldürürler

    2-Asarlar

    3-Ellerimizi ve ayaklarımızı keserler

    4-Bulunduğumuz yerden sürerler.

    Ne de olsa Allah’ın emridir:

    5.Maide.33-”Allah’a ve peygamberine karşı savaşmaya kalkışan ve yeryüzünde bozgunculuğa çalışanların cezası şudur: ACIMADAN ÖLDÜRÜLMELERİ yahut ASILMALARI veya ELLERİNİN VE AYAKLARININ ÇAPRAZLAMA KESİLMESİ yahut BULUNDUKLARI YERDEN SÜRÜLMELERİDİR. Bu, onlar için dünyada bir rezilliktir….

    Allah, gerçekten de merhametliymiş ve dini ifade özgürlüğüne açıkmış, hümanistmiş > Gerçekten!!!!!

  6. Herhangi bir suça idam cezası veya uzuv koparma, işkence modern hukukta verilen cezalar değildir ve bunu yapan devletler, toplumlar ve savunan insanlar ‘geri, gelişmemiş, cahil’ olarak ifade edilir. (Bkz. Taliban, İran, Sudan, Afrika Kabileleri ve jagum)

    Kızıl Tugayların eski lideri İtalya’da cezasını çekmiş ve hapisten çıkmıştır, kitaplar yazıp, imza günleri düzenlemiştir, Mehmet Ali Ağaca’da asılmayıp İtalyanlar tarafından beslenmiş ve serbest bırakılmıştır. Bunlar asılmayınca dünya çökmemiş veya suç oranlarında bir artış görülmemiştir.

  7. @m
    ‘geri, gelişmemiş, cahil’ olarak ifade ettiklerinin arasında ABD mi var yoksa sen mi cahilsin odaayı bir konu. Kendi düşüncelerinle bir tutma dunya gerçeklerini.Amerikada gaz odası , elektirkli sandelye ve pek çok olum turuyle idam edilior.

    İstiklal mahkemelerinin menemen de idam ettikleri , bebek katili pkklı, dinki vuran beyni yıkanmışlar kitap yazsın sen imzala artık (:

  8. @Jagum

    Evet doğru Amerika insan hakları konusunda Kıta Avrupasından çok daha geri ve muhafazakar bir toplumdur. Hiristiyanlığın ne kadar geri mezhepi varsa(Mormonlar, kan vermeyi bile günah sayan Yehova Şahitleri gibi) hepsi Amerika’da etkindir. (Ama merak etme evrim konusunda çok iyi anlaşırsın sen o Hiristiyan cahillerle).

    Neyse tabi bu konu senin bilebileceğin bir şey değil, senin haberin olamaz bu tür şeylerden. Sen klasik olarak batılı mı hepsi bir işte canım diyen, jargon bilmeyi kültürlü olmak sanan basit bir homo sap….’yensin.

    @Kanı

    Hoşbulduk Kanı, değişen pek bir şey yok gibi 🙂 🙂

  9. @Jagum

    “”Amerikada gaz odası , elektirkli sandelye ve pek çok olum turuyle idam edilior.”””

    Tamam insan acele yazar da biraz hata yapar. Ama seninki neredeyse cümle başına 3 hata.

    Bir doktora görün istersen nörolojik bir problem olmasın.

  10. Karsilikli atismak yerine daha anlamli, mantikli bilgi iceren aciklamalar yazilsa, eger atisilmak isteniyorsa bunlar kisisel maillerin degis tokusu ile yapilsa ve makale,yazi vb. seyler hakkinda yorum yapmak icin acilan bu kisimlar bos laflarla dolmasa cok daha iyi olur diye dusunuyorum. Bu anlamsiz atismalari baslatan ve buradaki fikirleri kabul edemeyen hosgorusuz arkadaslarin istedigi olmus oluyor sonuc olarak.
    Tesekkurler

  11. Merhabalar 🙂 Çoktandır giremedim sitenize.

    Efenim islamiforum.com u bilmiyorum ama sorularlaislamiyet.com a girin.Üye olun.Kafanızdaki soruları sorunuz.

    Reklam yaptıgımı düşünmeyin lütfen 🙂
    Good Night !

Leave a comment